Sivut

2. syyskuuta 2011

Howdy

Mun uneni on jostain syystä häiriintynyt, johtuiskohan kiireestä. Muistan kun joskus oli tosi vaikea nukahtaa, olen huomannut lähiaikoina samaa. Eilen meni puolitoistatuntia unentuloon, ja sitten vielä heräsin 15 minuutia ennen herätyskellon soimista. Kaikkein järkyttävintä nyt syksyn tullessa, on nousta ihanan lämpimästä sängystä kylmään huoneeseen:(

Toivon mukaan tänään ruoan asettelu olis niin siistiä, että saan kuvaa tännekin (ja että ylipäätään muistan ottaa kuvia). Samalla voisin lisätä sen mekon kuvan, joten iltapostausta odotellessa. Sillon saattaa olla hieman enemmän kerrottavaakin.

Mulla on taas edessä ihan simppeli aamiainen, 3 paistettua kananmunaa, 100g vadelmia ja 2dl mehukeittoa, maustamaton jogurtti on loppu, normaalisti teen suolaisen lisäksi jonkin hieman monipuolisemman smoothien. Niin ja ruoasta tuli mieleen, että kun tekee jotain hyvää ja makeaa mieli, ota 200g vadelmia ja vatkaa 0.75dl 9% vaahtoutuvaa vaniljakastiketta. NAM!
Vadelmat siiderihyytelössä
Kuva: http://www.dansukker.fi/fi/Reseptejä

Paino oli tänään +300g, johtunee varmaan liikunnan harrastamisesta, lihakset varmaan kerännyt taas nestettä, kun ei kaloreitakaan ole tullut kuin se 1700kcal/pvä.

Sain muuten sovittua työpäivä maanantaille ja tiistaille, tiistaina menen koulusta suoraan töihin ja sieltä peliin, mutta se käy hyvin, niin saan työpäivät heti alkuviikosta pois päiväjärestyksestä. Mahdollisesti lauantaina voi olla töitä, mutta hyvässä tapauksessa koooko loppuviikko vapaata:) Kääk ja tästä tulikin mieleen että täytyy hakea verokortti!

Let's enjoy the weekend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)