Sivut

20. syyskuuta 2011

Mostly reading on my mind

Tuossa vieressä päivän asuni odottamassa, laitan tänään saappaat, joissa on 5cm korko, hieman epäilyttää, sillä olen niiden kanssa todella pitkä. Mutta ne sopivat täydellisesti asuuni, sillä laukkuni on täysin saman värinen. Joten peukut pystyyn, että silti uskallan kävellä selkä suorassa ja pää pystyssä!

Eilinen meni täysin suunnitelmien mukaan, ruotsin lukua ja illalla suunnistin pumppiin, vaikka vettä tulikin mukavasti ja kastuin jo matkalla sinne. Ei se mitään, hyvä pumppituni eniveis, ja varasinkin sunnuntaille uuden. Viikolla jossain välissä käyn juoksemassa lenkin, niin tulee sitten hyötyliikunnan lisäksi 3 liikuntakertaa.

Huomenna, keskiviikkona, alkaa koeviikko, tämä viikko on kamala, sillä en tiedä mistä revin aikaa tarpeeksi matematiikan tehtävien tekoon, sillä tavoitteeni ovat korkealla. Ensi viikko menee mukavammin, sillä mulla on vain maantiedon ja psykologian kokeet, viikonloppu aikaa lukea ja niidenkin välissä on vapaapäivä! Tänään käyn kuitenkin lukemisen lomassa ystäväni J:n kanssa kahvilla, sillä en ole sitä tyyppiä, joka pystyy olemaan nenä kiinni kirjassa monta tuntia, vaan pidän pienen tauon ja jatkan lukemista. Tälle päivälle jäi paljon sanoja ja fraaseja, mutta onneksi suuri osa niistä pitäsii olla ainakin jotenkin hallussa jo valmiiksi!

Mun "uudesta" tietokoneesta puuttuu vielä näytön virtajohto, joten sellainen pitäisi hankkia lähipäivinä. Tälle viikolle suunnitelmia len pyrkinyt ottamaan mahdollisimman vähän, tai ainakin sijoittelemaan järkevästi. Keskiviikkona autokoulu, historian lukua, torstaina ensimmäinen ajo, pari tuntia töitä ja matematiikan opiskelu, perjantaina pari tuntia töitä, äidin kanssa käydään ostamassa vanhojen puku ja luulen, että aloitan käymällä maantiedon alueen asiat läpi.

Tässä on mun lempihajuvedet, plus Christina Aguilera By night, joka jäi vahingossa kotiin. Pyrin ostamaan aina näitä samoja, sillä ainakin Beckhameista ja By nightista on muodostunut kestosuosikkini! Ei sitten tiedä, jos maku vaihtuu vanhetessa, sen näkee sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)