Sivut

26. syyskuuta 2011

Herkuttelua, kropan fiksaamistavoitetta

Koeviikon ressi uuvutttaa. Edes kahdeksan tunnin yöunet eivät virkistäneet, ehkä se on mulle jopa liikaa...
Huomenna ei onneksi ole koetta, vaan viimeinen koe, psykologia on keskiviikkona. Tänään on ollut lukemisen kannalta oikea väsypäivä. Äsken kävin aluetta läpi ja katselin, että kuinka paljon asiaa löytyy monisteista ja muistiinpanoista, yllätyin positiivisesti, sillä kirjasta luettaavaa jää vain pari kappaletta.

Kuva: http://ingman.fi/Tuotteet/Puikot/Elmerin_j%C3%A4depuikko_toffee-vanilja
Mun lempi jäätelömaut ovat aina samat;
 toffeeta, kinuskia, pähkinää, nougaata. Nam.
KAUHEA MAKEANHIMO koko ajan. Ehkä levottomuus ja väsymys tekee sitä... Onneksi olen saanut suht hyvin kontrolloitua sitä, syönyt vain pienen jäätelöpuikon (johon moonen minuutin itseni taistelun jälkeen päädyin kauppareissun päätteeksi) ja kuusi vaahtokarkkia. Oli pakko tulla näpyttelemään, ettei vaan söisi mitään. Body pumppikin alkaa kahdeksalta, ei olisi edes järkevää vetää mitään kauheaa hiilarisokeripakkausta ennen sitä. Haaste: 45 minuuttia pois kaapeilta! 1600 kaloria kerätty jo tänään ja kuitenkin iltapalaksi pitäisi vetäistä joku (ihana) smoothie ja kenties leipä. No, ei se minua tapa jos tänään syön 1900 kaloria sen 1700 sijasta. Kuitenkin jo pian pitää opetella syömään normaalista 2200 kaloria per päivä. Eihän tässä mitään anoreksiaa tai ylilaihuutta ruveta tavoittelemaan kuitenkaan! Äiti ja isäpuolikin kotona käydessäni sanoi että nyt on hyvä, ettei enää tarvitse laihtua. Eihän tässä olekaan kuin muutama kilo jäljellä. Ja sekin vähän niin ja näin, rennosti. Sillä enemmänkin toivoisin tulosta näihin asioihin:
1. Vatsa litteämmäksi (mikä tarkoittaa siis sitä reenaamista, että rasvaprosentti olisi mahd. pieni)
2. Sisäreidet kiinteämmiksi
3. Peppu pyöreämmäksi
4.Hmm ja miksikäs kutsutaan näitä käden ja rinnan välissä olevia "makkaroita", jotka näyttävät typeriltä vääränlaisissa rintsikoissa, topeissa, bikineissä ja mekoissa! No eniveis, tarvitsee tehdä punnerruksia niin kai nekin siitä kutistuvat!

AINIIN, ilouutinen, sain tänne meidän survimen, kunnon smoooothieita!

Mulla on suunnitteilla kullalle kiva juttu maanantaiksi, syntymäpäiväksi. En uskalla kuitenkaan vielä sitä tänne paljastaa, jos se käy lukemassa!

Enää 35 minuuttia itsekuria jäljellä, sitten liikkumaan!

2 kommenttia:

  1. Toi elmerijäätelö on törkee. Iso pakkaus, mut itse jäätelö ihan pieni...

    VastaaPoista
  2. Mmm niin on, itseki sen huomasin ku jäätelöitä hypistelin siel kaupassa varmaan joku puol tuntia. Ihan laihduttamisen kannalta päädyin sit tohon. Olishan siel ollu ihania classic-jäätelöitäkin, mut kalorit olis ollu aaainaki tuplasti enempi:D

    VastaaPoista

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)