Sivut

24. syyskuuta 2011

Eilisen tohinat, viikonlopun suunnitelmat

Tulee taas tällaista aamupostausta, kun eilen illalla meni niin myöhäseen ja väsytti jo niin paljon, ettei millään jaksanut tulla enää koneelle. Eilinen meni ensin kokeessa, joka muuten meni, no, toivon mukaan hyvin. Sellaista vääntämistä oli kyllä tehtävien kanssa että voi hyvää päivää.. Suoraan koululta lähdin käppäilemään töihin, jossa istuin kaksi tuntia ilman myyntiä. Ei ollut oikein fiilistä ja siinä se laski pikku hiljaa kun mietin, ettei kukaan mitään osta. Työpäivän jälkeen odottelin äitiä kaupungissa ja kipaisin Lindexin ja Tiimarin kautta, ja löysinkin kivan rannekorun ja klemmarin(tosi halvalla), jota ajattelin kirjanmerkkinä käyttää. Äidin kanssa haettiin kirjat ensi jaksolle ja käytiin ostamassa vanhojen mekko! Ihanaa, nyt ei tarvitse siitäkään huolehtia! Haluaisin laittaa kuvaa, mutta toisaalta en raaski, sitten vasta varsinaisena päivänä:)

Kaupassa käynnin jälkeen tulin kotiin ja tässä se aika meni kumman nopeasti lehtiä lueskellessa, makoillessa, syödessä ja kullan kanssa höpsötellessä. Yksi kaverini tekstaili, että jos leffa lainattaisiin ja katseltais kaikki yhdessä, ja yhdeksän aikaan käytiin videovuokraamosta hakemassa leffa nimeltä Easy A. Sen parissa ja nautiskellessa meni sitten loppu ilta. Kaveri oli tehnyt ihanaa päärynäpiirakkaa ja maistoinkin sitä palan vaahtoutuvan vaniljakastikkeen, vadelmien ja mansikoiden sekä parin vaahtokarkin kera, NNAM!

Ja mihin lukeminen jäi? En tiedä. Kyllä se koko ajan oli mielessä, mutta ei vain jaksanut. Onneksi sain ystävältäni maantiedon kappaleista tehdyt tiivistelmät, jotka helpottavat opiskeluani. Tänään on sitten tehopäivä, parin tunnin töiden ja kaupassa käynnin jälkeen kaksin käsin maantietoa ja psykologiaa. Muuta suunnitelmaa ei tälle päivälle ei ole. Itse asiassa huomisellekaan ei ole oikein mitään, illalla käyn vähän Bodypumppailemassa.

Eilen lehtiä lukiessani bongasin muuten kiinnostavan jutun Demistä.
Positiivisuutta elämään:
kuva www.demi.fi
listaa kolme asiaa, joista olet tällä hetkellä kiitollinen.
Olisi hyvä tehdä ainakin kerran viikossa. Tässä listaani eiliseltä illalta.

1. Ihana vanhojen pukuni roikkuu kaapin ovessa
2. Että minulla on ystäviä, vaikka itse välillä olenkin laiska pitämään yhteyksiä
3. Minulla on kulta, jonka viereen käpertyä niin iloisena kuin surullisenakin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)