Sivut

15. syyskuuta 2011

Thursd.. tired

Väsymys... Mutta saavutus minulta, että nyt vihdoin olen rennosti sängyssä, kone sylissäni, ihana peitto päälläni ja uusi iso teekuppi vierelläni, joka on kylläkin jo tyhjä:D

Futispelit meni ihan ok, hävittiin kyllä kaikki, siitä ei jaksa selittää enempää, mutta pääasia on että liikuttua tuli. Ja hyötyliikuntaa tänään on muutenkin jonkun verran tullut. Huomenna hypyllä menen juoksemaan, ei tarvitse sitten viikonloppuna huolehtia liikkumisesta.

Kahvilla käydessä oli toodella mukava jutella kaverini kanssa kaikesta, mitä on tapahtunut, ja tunti menikin aivan liian nopeasti, ja niin paljon jäi vielä juteltavaakin.
Skippasin autokoulun ja kävin sovittamassa vanhojen tanssimekkoa, mihin iskin silmäni kesällä. Siellä se on, odottamassa vielä minua, äitikin lupasi ostaa sen. Vuokrapuvutkin nimittäin maksaa ainakin 170 euroa, joten tuo 315 eurolla on kannattavampaa ostaa omaksi, paljon sillä myydessäkin siitä voi pyytää vajaa 300.

"Hiihtäessä" kauppaan ja kotiin päin, poikkesin pikaisesti Punaisen ristin kirppikselle tsekkaamaan, jos sellaisen kupin löytäisin, ja miten hyvä tuuri olikaan, heti testaukseen;)

Ja siinä kävellessä sattui myös tosi outo juttu, kun noin 40-kymppinen mies tuli pyörällä viereeni ja kysyi kelloa, mumisten, ja alkoi pyydellä minua kahville. Lupasi mm. maksaa 100 euroa, jos saa viedä minut kahville tai teelle, ja kertoi, miten hän saa tehtyä mahtavaa kanawokkia. Mmh.. Ei ollut miellyttävä kokemus. Ja mulla on niin vilkas mielikuvitus, että meinasi paniikkikin iskeä.. Huhhuh.

Asiasta täysin toiseen... En siis pääse puntarille nyt viikonloppuna, siirtyy taas viikolla eteen päin, harmittaa toisaalta vähän, koska kyllä viikottain haluaisin painoani seurata, tänne tarvitaaaan puntari!
5 kiloa on vielä edessä, ei mitään kiirettä, toivon mukaan n. 500 gramman viikkovauhtia lähtisi pois. Ehkä ei niinkään nopeasti, koska olen jo normaalipainossa. Syömingit on mennyt hyvin, on ollut jotain 1750 kilokalorin luokkaa, suosituksen mukaan. Vajetta jää noin 500-600kcal per pvä, mikä juuri tarkoittaa 500-600g laihtumisvauhtia viikossa.

Laihdutuksesta tulikin mieleen, että olisi ruoan aika.
Nyt on kyllä niin väsynyt, että heitän varmaankiin kulhoon kananmunaa, kinkkukuutioita, raejuustoa, porkkanaa ja kurkkua ja seuraksi vaikka jotain hedelmää maustamattomalla jogurtilla. 


http://enkeli12.vuodatus.net/blog/1274351/rakkaus-on-kaikkein-tarkeinta/


Parisuhdekin tässä menee etiä päin, enemmän voisi yhdessä makoilla ja olla ja tehdä, S on aika paljon pelaillut. Toisaalta olen mäkin omia puuhaillut, mutta edelleenkin pitäisi viettää myös yhteistä aikaa, sillä mielestäni se, että molemmat istuvat eri koneilla, ei ole yhteistä aikaa. Ehkä tämä tästä, nyt on ollut tosi väsynyt olo monena päivänä, eikä jaksa sitten oikein mitään tehdäkään. Syys"masennusta", kenties.
Tässä vähän piristävää biisiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)