Sivut

28. syyskuuta 2011

Zzz..

Silmät seisoo, ajatus ei kulje, päätä särkee. Pitäis mennä nukkumaan. Tänään olen ollut tajuttoman väsynyt. Stressi, joka on vaikuttanut yöuniini hyvin negatiivisesti. Plus öiset suonenvedot ja se, kun V pelaa yömyöhään tietokoneella ja huutaa skypeen. Ihanaa..

Toisaalta tähän negatiivisuuden keskelle voisin laittaa tämän hetken 3 asiaa, joista olen kiitollinen. Auttaisikohan.

1. Koeviikko ohi ja toivon mukaan ihan kunnialla suoritettuna
2. Sain myytyä edes yhden lehden tänään, vaikka olinkin aivan poikki
3. Itselleni olen myös kiitollinen, että huonosta olosta huolimatta yritin piristää itseäni menemällä katsomaan futispelin ensimmäisen erän kavereiden kanssa ja raahautumalla siitä melkein suoraan zumbaan!

Töiden jälkeen piti mennä nukkumaan, mutta sen sijaan uppouduin uuden Cosmon lukemiseen ja Eevan selailuun vanilja-teen kera.

J perui tapaamisen koska hänelläkin oli paljon tekemistä. Toisaalta hyvä, sillä en olisi ollut parasta seuraa. Vähän kyllä harmittaa kun ei koskaan tiedä milloin nähdään seuraavaksi.
Kävin myös varaamassa parturin uuteen paikkaan, sillä toivon, että saan jotain kunnon muutosta näihin etuhiuksiin. Lisäksi ohentaa pitää rajusti. En halua pituudesta pois, enkä tuota toista sivua takaisin lyhyeksi, sillä tällä hetkellä on kasvatusoperaatio meneillään. Paljon asiaa, mut jotenkin tuntuu vaikealta kirjoittaa. I need sleep. Jopa huominen tuntuu ylivoimaiselta, kotona käynti, kokeiden palautuksia, pari tuntia töitä ja autokoulu. Ilta vapaa. Silti, paljon tekemistä. Ensi viikkokin on jo kohta buukattuna. Maanantai: koulu, parturi, kaupassa käynti, yllätys murulle. Keskiviikko: koulu, zumba. J pitäisi nähdä, kullan kanssa viettää aikaa, I nähdä, töissä käydä, kynnet laittaa, synttärit järjestää, synttärikamat hakea ja leipoa, tehdä kaikki kululaskelmat ja tiedottaa ihmisille...
Ehkä kaikki vaan tuntuu nyt ylivoimaiselta kun väsyttää. Huomenna on toivottavasti parempi päivä ja parempi olo!

Hmm, yksi asia, josta vielä olen kiitollinen. Alkaa koululiikunta, jota on kolme kertaa viikossa, tämä tarkoittaa sitä että voin vähentää vapaa-ajastani ainakin yhden liikuntakerran ja saan tilalle jotain muuta mukavaa.

Kulta hikkaa toisessa huoneessa, en kestä, mua ärsyttää tuollaiset jatkuvat äänet ja nyt varsinkin, pikkumaista, tiedän...

Zumbasta tullessa oli aivan ihana ilma ja soitinkin kullalle, että vaatteet päälle ja ihanalle iltakävelylle. Ei lämmennyt... Haluaisin niin tehdä tuollaisia asioita yhdessä, mutta tuntuu, että muru on hiukan laiska lähtemään. Ehkä pitää jatkaa yrittämistä, jos joku kerta tärppäis...

Iltasmoothie
100g vadelmia
1 hedelmäsose (mustikka-vadelma-omena)
1dl light kookosmaitoa
2dl light soijamaitoa

NAM!




Huhhu, tulipas sanottua asiat aivan litaniassa ja valitettua paljon. Joskus tällaistakin. Ehkä jopa helpottaa, kun saa kirjoitettua ylös asioita, jotka harmittavat. Tuntuu, että kalenteri on tällä hetkellä aivan liian kovassa käytössä ja täynnä. Rentoutumisharjoitukset wanted.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)