Sivut

14. syyskuuta 2011

Back to school, zzz..

Ulkona tuivertaa ihana myrskytuuli (no sarcasm), tosiaankin pidän kovasta tuulesta, niin kauan kun ei sada. Istuskelen tässä ikkunan edessä ja kulutan hyppytuntiani kämpillä. Päätin käyttää vapaa-ajan hyödyksi ja kävin ruokaostoksilla.

Kun pääsen koulusta, teen läksyt, mikä tarkoittaa yhtä matematiikan tehtävää, syön ja menen laittamaan kynnet.

Luulen,että kynnet on kuuden aikaan valmiit, pääsen sitten taas tekemään ruokaa. Ajattelin tehdä uuden satsin kesäkurpitsakeittoa, oli se niin hyvää, ehkä lisään vähän raejuustoa päälle ja voilà! Pojille Chili Con Carnea tänään.
Väsyttää tällä hetkellä sen verran, ettei jaksa ajatella ruoan laittoa. S ainakin tiskaa ennen kokkaamista, ehkä sitten tehdään yhdessä se ruoka ja V tiskaa sen jälkeen,tää olis hyvä työnjako, luulisin. Ettei munkaan tarvii kaikkea tehdä. Illalla sitten teen niille suklaamoussen vadelmilla, se on onneksi helppo homma kun on tollanen valmispussi.

Yritän pitää kiinni siitä, että viimeistään seitsemältä pääsisin käpertymään sängyn nurkkaan teekuppi kädessä katsomaan jotakin hyvää ohjelmaa! Tästä tuli mieleen MUST HAVE: iso teekuppi, n. puolen litran. Täällä on vain sellaisia kahden ja puolen desin ja nou good, mä pidän sellaisista jättikupeista!

Illalla ehkä sitten postausta kuvien kera, ruuista ja kämppääkin pitäis varmaan kuvailla, jos jaksan.

Ison teekupin metsästys alkakoon. Tässä kuvaa siitä, millaista haen. Kuvan kuppi Prismasta ja kuva Prisman sivuilta. Ehkä metsästys alkaa siis Prismasta ja Citymarketista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)