Sivut

11. syyskuuta 2011

Sunday, day to enjoy

Enn oikein tiedä mistä aloittaa.
No, aamusta kenties. Laitoin pyykin ja lähdin sitten kävelemään kotiin päin. Koko kroppa tuntui jotenkin kankealta, mutta valmistin itselleni aamusmoothien ja pinkaisin lenkille.
Valitsin lyhyemmän reitin, aluksi meinasi mennä sipsutukseksi, mutta tuumin, että miksi, sillä kyllä mä jaksan juosta(laiskuus). No, lenkki meni sitten hyvin ja yllätin itseni tekemällä reippaampia juoksujaksoja ja ottamalla spurtteja. Yksin en ole ikinä ennen tehnyt näin, normaalisti vauhtini on tasaista hölkkää.

Itse asiassa aamu lähtee näin loistavasti käyntiin, on energiaa ja hyvä fiilis liikuntasuorituksen jälkeen.
Ja puhtia antaa vielä se, että puntari näytti -1kg, eli ensimmäinen etappi loppurutistuksesta saavutettu, yhteispudotus 15 kiloa.

Hedelmäsmoothie (kiivi-banaani-mansikka)

1 kiivi
puolikas banaani
0.5dl mansikkakeittoa
2dl maustamatonta jogurttia
0.5dl rasvatonta maitoa

Sunnuntain suunnitelmissa on rauhallista puuhastelua kotona, pyykkejen pesua, kämpän viimeinen silaus ja heroesin toisen tuotantokauden katselua kullan vieressä, lämpimän peiton alla teekuppi kädessä. Ajattelin myös väsätä lettuja hillolla ja kermavaahdolla, ehkä laitan essunkin päälle, täydellinen vaimoke, leivonnaisten tuoksuisessa kodissa hellan ääressä, haha:)


Äsken söin aamupalan vol. 2, kaksi kananmunaa palvikinkulla, oman puun omenia sekä vihreää teetä maidolla, mm. Jos ette ole vielä huomannut, olen järjetön teen ystävä. (pakko juoda vielä toinen kuppi).

Hyvää, rauhallista sunnuntaita kaikille, nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)